Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2018 15:59 - ЗА ОТДАВАНЕТО НА СИЛАТА
Автор: vanko57 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 434 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.01.2018 20:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Послание чрез Хари Баба от Говорителя на Конфедерацията на Свободните Светове  
 
   Това е много важно послание за всеки на планетата Земя, есенцията на това послание е „Никога, никога не се опитвайте да давате своята сила на нещо извън самите вас”. 
   Изглежда съществува идея в колективното съзнание на планетата Земя, създадена от обуславянето на ума,че винаги има нещо или някой извън самите вас, който знае всичко. Това не е вярно. Тази идея е просто е още един начин, който подържа енергията на обезсилването в съзнанието на хората.  

                                 Никога, никога не се опитвайте да давате
                                   своята сила на нещо извън самите вас.
 

  В момента съществува много силно течение, което се изгражда навсякъде по планетата, което можем да определим като модерна форма на обезсилване. Аз го наричам култа към Възнесените Учители.
   Хората имат тази тенденция да смятат, че те са перфектни по всеки един начин, че имат достъп до цялата информация и енергия в творението. Това не е вярно. Възнесените Учители ще бъдат първите, които ще ви кажат, че това не е вярно. Там, където съществува организираната религия , винаги има тази тенденция да се смята, че свещенникът има по-добра връзка от вас с Бог. Това не е вярно. 
  Хората смятат, че са оставили старата мода на религята зад себе си, но всъщност са пренесли същите идеи, че възнесените учители са новите богове, но също така ви напомнят, че и вие сте богове. Това е нещо много важно, което трябва да разберете.
  Аз непрекъснато чувам всякакви истории по време на свойте пътувания, хората ми казват: „Възнесените Учители ми казаха да направя това и това, а също и онова. Аз не исках да го правя но все пак го направих и много нехаресвам последствията. ”Моят отговор е:”Защо тогава го направи, след като не си искал?” Обикновено техния отговор е: ”Ами, Възнесените Учители ми казаха” На това аз отговарям с няколко прости думи: „И какво от това?”, „Не сте ли се научили да оставате в собствената си сила и да бъдете суверенни на самите себе си ”
   За мен е много учудващо, че хората искат да отдават силата си на нещо извън самите тях по такъв начин. Аз съм в непрекъсната връзка с тези създания и тези енергии и мога понякога да ги питам за съвет, защото те са мои приятели, но ако не харесам съвета, който ми дават, просто казвам „Благодаря, но няма да го направя.”
   Много е важно да разберете, че не трябва да отдавате своята сила на нещо извън самите вас, защото като част от творението на Майката/Баща Бог, вие сте перфектността на Творението чрез вложения във вас еволюционен план и изкривяванията от които страдате, се дължат на факта, че не позволявате на този божествен план да се разгърне, чрез вас. Толкова е просто.
    Причината, поради която страдате от болести е илюзията за разделение и нашите непрекъснати опити да ограничаваме истинската си същност.  

    Това е причината за всички физически болести.  

    Когато работим с космическите качества на скъпоценните камъни, на цветята, с жизнената сила на която и да е субстанция, тази жизнена сила си взамодейства с нашата собствена и внася хармония и баланс в системата ни. Причината поради, която сме сътворили скъпоценните камъни, цветята, дърветата и т.н., е била да внесем тези космически енергии, познание и цялостност в хармония и баланс в земните условия.

  Разбира се ние в нашите физически тела , не в нашата цялост, сме част от творението и проявлението на плана. Само чрез творението и взаимодействието с илюзията на дуалност и разделение ние смятаме,че не сме цялостни. Помнете това и не отдавайте силата си.
   Разбира се Възнесените Учители имат повече опит в някои области отколкото вие имате и те могат да ви помогнат, чрез техния опит , но те не знаят всичко.
   Цялото творение е в непрекъсната промяна. Сигурно, ще се изненадате ако разберете, че Майката/Баща Бог непрекъснато учи. Недейте да се затваряте в идеята, че ако преминете през Възнесението, сте достигнали до края на пътя и само ще седите на някой облак и да свирите на арфа. Има оше много неща които трябва да свършите. Дали тази информация ви радва или не, не е моя работа, но недейте да мислите, че някога ще бъдете на края на пътя – за мен е много вълнуващо, че пътя никога не свършва - докато и самия Космически ден не свърши, когато наистина ще се слеем с Майката / Баща Източник. Това е единственият край на пътя. Така, че недейте да си мислите, че съществата от другите многоизмерни реалности знаят всичко, защото това е просто част от илюзията.
   Както казах и преди – но някои от вас сигурно не са го чули – ако нещата продължават по същия начин , както са в момента – хората отдават силата си на тези същества , които познаваме като Възнесени Учители, Възнесените Учители ще прекъснат връзката си с тази реалност. Това ще спре хората да им отдават силата си . Това ще принуди все повече и повече хора да осъзнаят силата си и да останат в нея, чрез своето АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ.   

                            НИКОГА НЕДЕЙТЕ ДА МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ НЕЩО
                              ПО-МАЛКО ОТ МАЙКАТА / БАЩА ИЗТОЧНИК!
 
 
   Ако настоявате все пак да ОТДАДЕТЕ силата си, то дайте я на своето Аз Съм Присъствие и ПОЗВОЛЕТЕ неговото великолепие да се прояви във физическата реалност, защото вашето Аз Съм Присъствие не е нещо отделно от вас и причината, поради която живеете във физическия свят и в физическо тяло е, че вашето Аз Съм Присъствие е избрало така. Много хора забравят заради общуването им с илюзията и смятат, че са само физическо тяло, но всъщност Аз Съм Присъствието им преживява чрез тях тази физическа реалност. Заради взаимодействието си с колективно създадената илюзия хората забравят това.
   Така че, ако настоявате да отдавате силата си, отдайте я на своето Аз Съм Присъствие. – тогава еволюционния план за този живот може да се прояви чрез вас по един много лесен начин и ще откриете, че всички съпротиви в живота ви се стопяват. Единствената причина да има съпротиви и борби в живота ви е, че не правите това, заради което вашето Аз Съм присъствие ви е проявило тук. Всеки човек е дошъл да свърши определени неща, независимо дали е да предаде някои уроци на другите по различни начини или да осъзнае собствения си потенциал и да подсилва другите чрез любовта си. Причините поради които сме тук са толкова много колкото са и хората на тази Земя. Всеки има уникално място в Космическия план. Дори хората, които съдите като лоши или зли, те също имат своето място в плана.
   Знаете ли какво е Космическия план? Това е начинът всеки да осъзнае, че е Бог и Богиня, да стой в хармония и баланс, без съдене. Няма такива неща като добро и зло. Всичко просто е съществуващо и перфектно на момента. Всичко което се случва на планетата Земя, става, за да ви накара да осъзнаете това. За Майката/Баща Бог няма значение колко хора осъзнават това и колко предпочитат да преживеят илюзията. Ние можем да се унищожим, да унищожим планетата, това не е проблем на на Майката/Баща Бог, защото ако това стане Източника просто ще създаде нова раса, нова планета. Без съдене. Вие се унищожавайте и убивайте, колкото искате, докато не откриете, че съществува само Любовта без условия и подкрепата от един към друг.
   Вие също така, не сте първата човешка раса, която е създавана на Земята. Къде са тези човешки същества сега? Те не са тук, защото се самоунищожиха, но духовете, които обитаваха телата им или по точно казано, за да го разберете, душите им сега обитават вашите тела. Така можете да разберете, че дори да унищожите телата си, вие не унищожавате себе си, истинската си същност.
   От перспективата на Майката/Баща Бог свободната воля е била дадена на съществата на тази планета и на други планети в Слънчевата система и чрез използването на свободна воля вие сте направили други планети необитаеми по начина по който разбирате живота на Марс и Венера, ако трябва да спомена две от тях. Заради действията на тези предишни човешки същества са били разрушени екосистемата и атмосферата на планетите и това не е позволило човешкото тяло да съществува на тях. Заради липса на кислород, не е имало подходяща атмосфера. Искаме да ви напомним, че вашите учени са открили замръзнала вода на Марс и започват да мислят, че там е имало атмосфера подобна на Земята, а преди са твърдяли, че там не е имало живот. Разбира се от гледна точка на сегашните условия не може да има живот, но преди е имало.
   Вие притежавате свободната воля да унищожавате себе си или да живеете в своята собствена сила.
   Това е изборът, който стои пред всеки индивид и събитията, които се случват на планетата просто показват какво се случва в сърцата и умовете ви.Тези борби, нуждата, гладът за материална власт, желанието да имате сила и контрол върху другите - всичко това са просто отражения на вашето собствено съзнание, външно проявление на вътрешната ви реалност
   Много е лесно да промените света. Променете това, което се случва във вашите сърца и във вашите умове и светът ще се промени.Това е избор, който стои пред вас, пред всяко човешко същество.За нас, Майката/Баща Бог и Боговете – Създатели имат цялото време, което им е необходимо. Ние също разполагаме с цялото време и това е така, защото времето е илюзия.. Ние не сме управлявани от времето. Само човешките същества позволяват да бъдат управлявани от времето. Ние можем да чакаме колкото е необходимо, за да направите своя избор, но нашият съвет е да се вслушате в нашите думи и да застанете в своята сила, да бъдете здраво вкоренеии в сърцата си и да изчистите умовете си и да се придвижвате напред много бързо.Прекратете вътрешните борби и позволете на перфектността да се прояви чрез вас и следващото ниво на опитност на тази планета ще започне да се проявява много бързо.
   Можете ли да разберете, че Майката Земя е многоизмерно същество, точно както сте и самите вие? Тя има тяло във всяка една многоизмерна реалност, точно както и вие имате – това се отнася както до нея така и до нейните деца. Вие разполагате с избора да се движите заедно с нея. Както казахме Майката/Баща Бог не бърза и ако не искате да направите тази стъпка към цялост и сила, всичко е наред. Няма нищо осъдително в това. Има други планети , които вече са подготвени за вас, където можете да продължавате да се обезсилвате едни други, да печатате парите си, да създавате оръжия, да се контролирате един друг, чрез недостига на храна, чрез недостига на образование – материално и духовно, чрез ограничаването на ресурсите, докато не осъзнаете, че това не е истински живот.
   Ние можем да видим, че изборът е да се придвижите в своята сила и да прекратите борбите. Попитайте себе си: „Непрекъснатите борби правят ли ме щастлив? Помага ли ми непрекъснатото отричане на моята божественост да осъзная потенциала си? Моето отношение към света помага ли ми в живота?” Ние се надяваме заради вас самите, не заради нас, че ще започнете да обичате без съдене, надяваме се отговорът на тези въпроси да бъде: „ Искам да направя промени сега!”
   Разбира се вечният човешки въпрос е: „Как?” Отговорът от Майката / Баща Бог е: „ Просто го направи!” Просто ПОЗВОЛЕТЕ великолепието на вашето Аз Съм Присъствие да се прояви, чрез вас. И тук не можете да задавате въпроси или да спорите. Човешката раса стои на кръстопът . Има все повече хора, които застават в своята сила и това ще има много силен ефект върху идващите събития. Бихте ли искали ситуацията на Земята да бъде небесна? И под небесна нямаме предвид нищо религиозно или библейско - това е ситуация, в която всеки се грижи за другите и за себе си, подкрепяте се взаимно в любов и създавате ситуации, чрез които да се учите и развивате, да опознавате истинската си същност. Или може би искате още един период на борби? Точно в това е изборът, но аз зная, ние знаем, че хората дълбоко в тях, притежават осъзнаването за тяхната божественост. Тя е кодирана не само в техните светлинни тела, но и в тяхното ДНК. Дълбоко в себе си всеки се стреми към това единство и пълнота. Нашият съвет е не да се стремите към това, а да го направите.
   Така,че приятели мои, това е спонтанен ченълинг. Забавлява ни, че каналът изобщо не беше подготвен, за това, за което говорихме. Беше решено да говорим, чрез единството на канала. Този канал стои в своята сила и има изборът да казва „да” или „не”.
   Всъшност ние сме група от същества, които са колективно съзнание. Ние не сме Възнесени Учители, ние сме група от многоизмерни съзнания и същества от много светове, хуманоидни, влечугоподобни и инсектоидни. Ние принадлежим към група, която е известна, като Защитниците на Изумрудения съюз на Свободните Светове и нашата група или нашата организация е известна като Конфедерацията на Свободните Светове.     Може да попитате: „Земята част ли е от тази Конфедерация?” и отговорът е „Не още”. По простата причина, че човешките същества не са осъзнали своята свобода все още. Или по-скоро трябва да перефразирам и да кажа, че все още има много хора, които трябва да осъзнаят своята свобода.
   И този ден, в който ще стане това наближава много бързо. Това е причината, поради която ви молим да встъпите в своята собствена сила, защото всеки един от вас тогава ще постигне свободата. Когато стоите в своята сила, не можете да бъдете контролирани от управлението, не се страхувате от управлението. Най-крайният вариант е, че те могат га разрушат физическото ви тяло. Забележете, че не казах най-лошият, казах най-крайният, защото вие можете да се въплътите отново. Така че това не е толкова тежко, просто е смяна на телата. Когато стоите в своята собствена сила, сте свободни от страха, страха от потисничеството, вие ставате непоклатими във вярата си, че сте чиста Любов, че сте инкарнация на Майката / Баща Бог. Волята на Източника започва да се проявява чрез вас. Изборът е само ваш, хора: да прекарате още няколко милиона години в робство на илюзията или да бъдете свободни сега. Ние се надяваме да направите избора към свободата и да можем да ви приветстваме с отворени обятия в Конфедерацията на Свободните светове.
   Драги приятели, аз ви казах кои сме, казах ви, какво да направите, дадохме ви някои идеи, някои напътствия и информация. Не отдавайте своята сила дори и на нас. Стойте в своята сила и бъдете Богове и Богини, които Източникът е въплътил на Земята.
   Недейте да пропагандирате мир извън самите вас. Помирете се със себе си. 
   Както един от вашите учители, Ганди, е казал: 

   „Бъдете промяната, която искате да видите в света, и всичко ще се промени.”         
    Оставяме ви в нашата Любов. Моето име не е важно. Аз съм просто говорител на тази група. Този канал се съгласи да провежда послания от нас и ще го прави още две години. Може би занапред ще ви съобщим някои от нашите имена, но те не са важни, макар хората да са много заинтересувани от имена. На този етап информацията, че аз съм говорител на Конфедерацията, е напълно достатъчна. Любими приятели, с енергията на перфектност и чистота на Майката/ Баща Бог ви поздравявам, всеки един от вас на тази планета и ви оставям във водопад от Любов.   



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vanko57
Категория: Лични дневници
Прочетен: 73544
Постинги: 38
Коментари: 7
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930